Andere vonden ook leuk:
Je interieur een complete renovatie geven Een schuifdeur staat bekend om zijn kernwoorden super praktisch, stijlvol, veilig en sterk. Hierd Garderobekasten Bij Minimal-schuifdeuren hebben we garderobekasten in alle soorten en maten. Wij zijn een bedrijf Schuif en vouwwanden Wilt u ongeacht het weer gebruikmaken van uw terras of veranda? Dan kunt u kiezen voor een glazen Aluminium schuifpui Een aluminium schuifpui van de allerbeste kwaliteit koopt u bij Minimal-schuifdeuren, producent e

Volglas schuifdeur

Voor een volglas schuifdeur moet u bij Minimal-schuifdeuren zijn, de specialist op het gebied van aluminium systemen voor wonen en werk. Onze volglas schuifdeuren zijn van gegarandeerde kwaliteit en passen in vrijwel ieder interieur. Kijk voor meer informatie over een volglas schuifdeur op onze website. Hier kunt u ook informatie vinden over onze overige producten zoals inloopkastsystemen en meubels.

Een volglas schuifdeur op maat gemaakt

Bij Minimal-schuifdeuren leveren wij een volglas schuifdeur die voor u volledig op maat is gemaakt volgens uw wensen. Zo kunt u er zeker van zijn dat de deur ook daadwerkelijk past in uw interieur. Een volglas schuifdeur kan voor de wand lopend of in de wand worden gemonteerd, de keuze is geheel aan u. Uiteraard geven wij u graag advies bij uw keuze. Wilt u een volglas schuifdeur met bijvoorbeeld gehard, hittebestendig, brandwerend of gelakt glas? Dit is allemaal mogelijk!

Voor kasten of als deurvervanger

Een volglas schuifdeur van Minimal-schuifdeuren is op vele manieren toepasbaar. Hij kan geplaatst worden voor een kast of inloopkast, maar ook als een deurvervanger. Op onze website kunt u enkele voorbeelden hiervan zien.

Denkt u er ook over om een volglas schuifdeur aan te schaffen? Neem dan voor advies of een offerte gerust contact op met ons. Er zijn meerdere aanbieders aangesloten bij ons netwerk, waardoor er altijd wel een geschikte aanbieder is voor uw aanvraag. U kunt contact met ons opnemen door middel van het contactformulier op de contactpagina.