Andere vonden ook leuk:
Je interieur een complete renovatie geven Een schuifdeur staat bekend om zijn kernwoorden super praktisch, stijlvol, veilig en sterk. Hierd Schuifwanden op maat Koop ook schuifwanden op maat bij Minimal-schuifdeuren. Wij maken ze zo dat ze precies voldoen aa Houten taatsdeuren in huis Wanneer het aankomt op het ontwerpen en inrichten van onze huizen, zijn de keuzes bijna eindeloos Zelf onderhoud van een houten openslaande garagedeur Een houten openslaande garagedeur is niet alleen een praktische toevoeging aan je huis, maar het

Glazen schuifdeur

De glazen schuifdeur van Minimal-schuifdeuren zijn van hoogwaardige kwaliteit en voldoen aan alle eisen voor modern gebruiksgemak. Uitstekend geschikt dus voor alledaags en veelvuldig gebruik. Wilt u meer weten over de glazen schuifdeuren van Minimal-schuifdeuren, ga dan naar onze website. U kunt hier ook enkele voorbeelden van onze producten zien.

Schuifdeur van glas volgens uw wensen

De glazen schuifdeuren van Minimal-schuifdeuren kunnen geheel volgens uw wensen en op maat worden gemaakt en afgeleverd. Laat ons weten hoe ze er uit moeten komen te zien en wij gaan ermee aan de slag. Wij snijden het glas geheel zelf in onze werkplaats. Wilt u een schuifdeur voor een kast of als draaideurvervanger? Moeten ze lopen op een onderrails of geeft u de voorkeur aan een zwevende schuifdeur, zonder onderrails? De medewerkers van Minimal-schuifdeuren maken het voor u allemaal  mogelijk.

Bespaar ruimte met glazen schuifdeuren

Met de glazen schuifdeuren van Minimal-schuifdeuren kunt u veel ruimte besparen in uw interieur simpelweg, omdat ze minder ruimte innemen dan een gewone deur die uitzwenkt. Ideaal dus voor een kleine ruimte.

Heeft u ook interesse in de glazen schuifdeuren van Minimal-schuifdeuren? Vraag dan vandaag nog een offerte bij ons aan. Dan kan  via een online formulier op onze website, dit contactformulier is te vinden op de contactpagina. In ons netwerk zitten een aantal aanbieders van glazen schuifdeuren, wij kunnen u dus altijd voorzien van de beste offerte.