Andere vonden ook leuk:
Automatische schuifdeur Woongemak met een automatische schuifdeur! Wilt u wonen zonder barrières, in een huis waar Schuifdeur voor uw badkamer Een schuifdeur voor de badkamer koopt u uiteraard bij Minimal-schuifdeuren. Want wij leveren de b Schuif en vouwwanden Wilt u ongeacht het weer gebruikmaken van uw terras of veranda? Dan kunt u kiezen voor een glazen Je interieur een complete renovatie geven Een schuifdeur staat bekend om zijn kernwoorden super praktisch, stijlvol, veilig en sterk. Hierd

Een schuifdeur van glas

Een schuifdeur van glas is niet alleen praktisch maar staat ook nog eens mooi. Wij bij Minimal-schuifdeuren weten er alles van. Kijk maar eens op onze website voor enkele voorbeelden van onze schuifdeuren en de overige producten die wij leveren. Bij Minimal-schuifdeuren is een schuifdeur van glas niet alleen een lust voor het oog. Het is ook nog eens een product dat is gemaakt van hoogwaardige kwaliteit, zodat u er jarenlang van kunt genieten. Wilt u graag een ander soort of kleur glas in uw schuifdeur van glas? Dit kunnen wij voor u maken. Wij bieden glazen deuren in verschillende soorten glas. Wij bieden onder andere glas in lood, brandwerend glas, mat glas, hittebestendig glas. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Ook een schuifdeur van glas aanschaffen?

Denkt u er ook over om een schuifdeur van glas aan te schaffen? Neem dan eens contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Wanneer u het eens bent met de prijs die wij voorstellen kunnen wij meteen voor u aan de slag, zodat de deur zo snel mogelijk kan worden geplaatst. Uiteraard is het ook mogelijk dat wij dit voor u doen, wij kunnen zelf ook de schuifdeuren plaatsen. Een schuifdeur van glas is een aanwinst voor ieder interieur.

Helemaal op maat

Minimal-schuifdeuren maakt uw schuifdeur van glas helemaal voor u op maat, afgestemd op uw wensen en precies gemaakt zoals u dat wilt. Wij snijden het glas zelf in onze werkplaats. Vraag onze offerte vandaag nog aan. Dit kan via het contactformulier op de contactpagina.