Andere vonden ook leuk:
Schuifwanden op maat Koop ook schuifwanden op maat bij Minimal-schuifdeuren. Wij maken ze zo dat ze precies voldoen aa Glazen schuifdeur De glazen schuifdeur van Minimal-schuifdeuren zijn van hoogwaardige kwaliteit en voldoen aan alle Schuifdeur voor uw badkamer Een schuifdeur voor de badkamer koopt u uiteraard bij Minimal-schuifdeuren. Want wij leveren de b Je interieur een complete renovatie geven Een schuifdeur staat bekend om zijn kernwoorden super praktisch, stijlvol, veilig en sterk. Hierd

Schuifdeur in de keuken

Een schuifdeur in de keuken is praktisch en zal u een boel ruimte besparen. Met name handig dus wanneer u een keuken heeft die niet zo groot is. Ziet u hier wel iets in? Kijk dan eens op de website van Minimal-schuifdeuren, de specialist op het gebied van aluminium systemen voor wonen en inrichten. U kunt hier ook enkele voorbeelden zien van onze diverse schuifdeursystemen.

Een passende schuifdeur voor de keuken

Een schuifdeur voor de keuken wordt door ons op maat gemaakt. Helemaal afgestemd op uw wensen zodat u er optimaal van kunt genieten. Laat ons weten hoe het eruit moet komen te zien en wij zullen ons best doen om het te realiseren. Minimal-schuifdeuren heeft voor iedere smaak een schuifdeur. Keuken, badkamer, woonkamer, of kantoor, wij plaatsen ze waar u maar wilt.
Minimal-schuifdeuren biedt 100% gegarandeerde kwaliteit op maat gemaakt. Dat geldt uiteraard ook voor onze schuifdeur voor uw keuken. U zult zeker tevreden zijn met het eindresultaat en met de ruimte die u zult besparen. Vraag vandaag nog een offerte bij ons aan zodat onze mensen zo snel mogelijk voor u aan de slag kunnen. Wij horen graag van u.

Glazen wand in uw keuken

Twijfelt u tussen een schuifdeur in de keuken of een glazen wand in uw keuken? Vraag gerust advies wat de voor-en nadelen van zijn, wij kunnen u zowel voorzien van een schuifdeur als van een glazen wand. Onze glazen wanden maken wij zelf in ons glas atelier, daardoor kan de wand worden geleverd in verschillende kleuren en afmetingen.

Wilt u een offerte aanvragen voor een glazenwand of voor een schuifdeur in de keuken? Vul dan het contactformulier in, dan zullen wij contact met u opnemen.