Andere vonden ook leuk:
Garderobekasten Bij Minimal-schuifdeuren hebben we garderobekasten in alle soorten en maten. Wij zijn een bedrijf Schuifwanden op maat Koop ook schuifwanden op maat bij Minimal-schuifdeuren. Wij maken ze zo dat ze precies voldoen aa Glazen schuifdeur De glazen schuifdeur van Minimal-schuifdeuren zijn van hoogwaardige kwaliteit en voldoen aan alle Schuifdeur voor uw badkamer Een schuifdeur voor de badkamer koopt u uiteraard bij Minimal-schuifdeuren. Want wij leveren de b

Schuif en vouwwanden

Wilt u ongeacht het weer gebruikmaken van uw terras of veranda? Dan kunt u kiezen voor een glazen schuifwand of vouwwand. Wij van Minimal-schuifdeuren werken met Sunflex schuifwanden.

Schuifwanden

Wij maken gebruik van de schuifwanden van Sunflex, hierbij is het mogelijk om de afzonderlijke schuifpanelen horizontaal in 1 of 2 richtingen parallel aan elkaar verschuiven. Dit is de oplossing om een mooie verbintenis te creëren tussen de veranda en de tuin. Het wordt hierdoor namelijk erg makkelijk om deze open of dicht te schuiven. De reiniging van dit systeem is erg gemakkelijk, doordat de onderconstructie schuin afloopt. Tevens zorgt de anti-sliplaag ervoor dat u niet over de rail uitglijdt. De glazen schuifwand is altijd tochtvrij en waterdicht! En het woongenot wordt extra vergroot door de grote licht inval in uw kamer.

Vouwwanden

Een prachtige vouwwand waarmee in een handomdraai een grote doorgang kan worden gecreëerd, zo kunt u een scheiding maken tussen twee ruimten door een vouwwand of een afscheiding met uw tuin. De vouwwand is gemakkelijk en geruisloos in en uit te schuiven, waardoor het een ideale oplossing is in scholen, bij u thuis of in horecagelegenheden. Voor een goede afwerking kan er een keuze gemaakt worden uit verschillende beglazing, dit heeft vooral te maken met de functie van de vouwwand. Hierbij valt te denken aan dubbel glas, extra geluidswerend glas of gelaagd glas.

Wilt u meer weten over de glazen schuifwand of vouwwand neem dan contact met ons op door het contactformulier in te vullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.